Tänk om USA …

Herr Bush befinner sig i skrivande stund i London. Det var visst brister i säkerheten. En reporter tog sig in i slottet som falsk lakej. Han påstod att han kunnat mörda Busch om han velat. Synd att det inte lät sig göras. Framtiden kommer att visa att det borde ha gjorts.
Herr Busch kommer att omväljas vid nästa presidentval, inte av folket men av storfinansen. Rösterna räknas inte av människor, utan av maskiner vid dessa val, maskiner som är mycket lätta att manipulera. Vilket som för övrigt mest troligt skedde vid förra presidentvalet.
Herr Busch är också lätt att manipulera, därför är han storfinansens favoritkandidat till presidentposten.
Kongressen har beviljat pengar för tillverkning av nya nukleära vapen. Stridsspetsar som kan sprängas djupt under marken samt små kärnvapen som endast beräknas ge 3 000 civila dödsoffer om de används.
Herr Busch med administration har deklarerat att militärt våld ska kunna användas som sista åtgärd. Vad sista åtgärd betyder har de redan visat i Irak.
Jag vill inte vara en domedagsprofet men världen är i fara, stor fara.
Så länge västvärlden tror att terrorism ska bekämpas med terror kommer våldsspiralen bara att växa. Vi kanske snart står inför det tredje och sista världskriget.
Terrordåd kan på intet sätt försvaras men dom kan bemötas med en vettig utrikespolitik. En politik utan våld där oskyldiga människor inte ska behöva sätta livet till.
Om västvärlden visade minsta lilla intresse av att lösa Israel-Palestina-konflikten är jag övertygad om att al-Quaida skulle se med lite blidare ögon på USA
Och om USA upphörde med sin terrorpolitik gentemot tredje världen ja, vad fanns då för anledning att bekämpa USA?
Tänk om USA också upphörde med sina handelshinder och blockader.
Tänk om USA satsade på ulandshjälp istället för massförstörelsevapen.
Tänk om USA inte startade krig.
Tänk om USA satte mänskliga rättigheter i centrum.
Tänk om USA införde ett civiliserat rättssystem utan dödsstraff, där de förfördelade sitter som åskådare och njuter av tortyren.
Tänk om USA inte avrättade barn.
En nation som är emot abort men som avrättar barn ???
Ja tänk om… Då skulle det ju inte vara nödvändigt att spränga Bush-administrationen i luften.
Astrid Boman